Maatwerkmeubels met de kwaliteit van MFOMFO is al sinds 1955 ambachtelijk meubelmaker met Twentse roots. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een allround producent en leverancier van maatwerkmeubels. Kwaliteit, vakmanschap en een betrouwbare, nuchtere aanpak kenmerken ons DNA.

Kwaliteit bij de tijd


Van oudsher koppelen we het meubelambacht aan up-to-date fabricagemethoden. Door die combinatie zijn we uitgegroeid tot een eigentijds bedrijf met behoud van authentiek vakmanschap. We hebben volop aandacht voor het nieuwe werken, een gezond werkklimaat en duurzaam inrichten.

Duurzaam


Bij MFO nemen we onze verantwoordelijkheid als het gaat om duurzaamheid. Onze werkwijze is zoveel mogelijk gericht op duurzame productie, met oog voor het leven van toekomstige generaties. Een voorbeeld hiervan is ons label Furniture4Flex.

Onze roots

1955

Oprichting van ons bedrijf. De naam is dan nog Meubelfabriek Lansink, leverancier van voornamelijk kerkbanken en houten rompen voor stoffeerderijen.

 

1963

We verhuizen. Ons snel groeiende bedrijf wordt gevestigd in Oldenzaal.

 

1977

De naam verandert in Meubelfabriek Oldenzaal. We maken gestoffeerde houten fauteuils, sta-op stoelen en elektrisch verstelbare loungewerkplekken.

 

1998

Onze bedrijfsactiviteiten breiden zich uit. We leggen ons verder toe op de productie en levering van zitcomfort voor de hele zakelijke markt.  

 

2014

We gaan verder als MFO Meubel & Interieurbouw, producent en leverancier van gestoffeerd maatwerkmeubilair en loungewerkplekken.

 

2021

Lancering van ons duurzame label Furniture4Flex, met het 100% circulaire en prijswinnende Model One office meubelsysteem.